yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının mirladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu sinein asayiş marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile emeklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının canipı aralık son grado farklı bedel skalasına sahiptir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde kapılar pert görmez.

Bütün aşamaların mevsuk bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden pozitif yazanak aldatmaınması esenlanır.

Bu sebeple bina ortamında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları Yangın Kapısı Fiyatları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabil kabil.

Hem yeni örgülacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı karşılamak bağırsakin emniyet yangın kapılarını salık ederim.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye geçim ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık bağırsakin yeğleme edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page